středa 16. dubna 2014

Jedna administrativni & diky za podporu

Zdravim do zamrazeneho Ceska! Co jsem tak ruzne zaslechl, tak mame opacne potize. At se mazu jak se mazu, tak si neustale a dokola palim oblicej. Martin si mysli, ze to je mym kremem - Sundance 30ka z DMka - ale ja si porad rikam, ze byl proste jen extra kauf! Ten krem byl totiz o polovinu levnejsi nez vsechny ostatni kremy a jeste za flexipasy. Paradicka. Dam ale kazdopadne tomu ksuntu jeste jednu sanci - jeste jeden den - a pak poleti. U vas pry kour u pusy, zima a kabaty. Nic moc Velikonoce vas teda cekaji, dejte si caj a budte dobry. :)

No ale k veci, chci podekovat za podporu, vsechny zpravy a zpetne vazby k tomuto blogu. Zahreje u srdce, kdyz se myslenky libi a lidi je ctou. Pokusim se pravidelne pridavat prispevky a nenechat to tu umrit. Jak uz z nazvu blogu vyplyva, jde o volne myslenky. Priznam se, ze neresim moc gramatiku a text po sobe nectu - proste jen sepisuju to, co se mi objevi v hlave. Snad to nikoho zasadne neurazi (Kuta ocividne na blog jeste neprisel, coz hraje v muj prospech..). Zaroven by to mohlo byt vice ctivy, do textu se nevkradaji zbytecna slova a krkolomne konstrukce. Navic mi taky moc nefunguje mezernik - bud moc mezer nebo malo, coz stylistice taky moc neprida. Necham opravu asi az do Prahy, sedm casovych pasem daleko ITaci moc nepomuzou.

Dejte kdokoliv urcite vedet, pokud by vas odsud zajimalo neco konkretniho. Co budu vedet napisu, co nebudu tak vyzjistim od domorodcu. Ja osobne se planuju dotknout jeste temat kolem surfu, jidla, lidi co jsme potkali a samozrejme toho, co zazivame.

Dobry, je sedm vecer, evropska obedova pauza mi skoncila, jdu zas makat.
Mejte se a nezmrznete!

Žádné komentáře:

Okomentovat