pondělí 14. dubna 2014

Bali - Revize po prvnim tydnu

Takze po tydnu je hodnoceni hodne pozitivni. Libi se nam tu, zadny problemy zatim. Takova dovolena smrncla s praci z domova. V kvetnu na dovolene to bude uplne.

Surfy tu hodne ujdou. Vlny jsou temer porad a vsude. Clovek muze jezdit mezi plazemi a jen si vybirat. Navic to tu cisi uplne odevsud. Zacina to surf vecma vsude kolem a konci typkama, vozicimi  prkna na skutru. Specialni nosic mame taky, jen ty prkna nam chybi...

O vikendu jsme dali trip na sever. Zastavili jsme se v kulturnim centru Ubud, pohladili si opicky a nechali se od nich okrast v Monkey Forest, a pak pokracovali na sever na Mt. Kinamani. Jde o sopku na kterou se poradaji pesi vylety. Ja to vzal hodne na lehko - dve tricka, plavky a sandaly aka paskace. V tricku mi byla zima a v paskacich se mi blbe slo - co jsem cekal. Neslo ale o nic, co by se nedalo zvladnout. Po ceste jsme zvladli cibetkovou exkurzi a kafe.

Pri navratu jsme dali  noc Ubudu a navstevu tradicnich tancu. Zajimavy zazitek. Kazdopadne do Ubudu jeste jedeme, takze o nem jeste asi report bude.



Jedna velka libovka byla navsteva Fish marketu na Jimbaranu. Clovek si koupi rybu primo od rybare a necha si ji naproti u kuchare udelat na ohni. Koupili jsme tunaka (1,3 Kg) a 6 velkych krevet. Najedli jsme se naramne, za stovku ceskych na hlavu.


Pak navrat do reality vsednich dnu a pracovni tyden zacina.

Zaverem bych rad vypichl nasledujici hlavni 4 postrehy tohoto tydne:
1. Horko
2. Hard-core doprava
3. Bilej = bohatej
4. Vrelost, usmevy, pohostinost


Žádné komentáře:

Okomentovat